1.6.2 Beta - Install path always different

Report a MTG Studio bug you have spotted or ask for help

Moderator: gaddlord

1.6.2 Beta - Install path always different

Postby Scytale » Wed Oct 01, 2008 7:08 am

Scytale - Install always seem to install from fresh.
Using the version number in the install path means you cannot really upgrade.


Gaddlord - Auto-Update feature is planned for automatic download of program changes similar to the MTG Online autoupdate. It is low-priority task though.


A simpler suggestion than auto-update would be just to remove the version number from the default install path. Thus it would install always to the same directory.
User avatar
Scytale
Registered User
Registered User
 
Posts: 114
Joined: Wed Feb 20, 2008 5:29 pm
Location: Munich

Postby gaddlord » Sat Mar 19, 2011 9:01 am

This is not so easy as it sounds since sometimes the filenames of files are preserved but its internal structure changes.
This will also not allow you to run multiple versions of MTG Studio on the same box.
Currently we allow installing all (more than 50) versions of MTG Studio on a single machine.

But autoupdate of the settings and collection file may be a better choice. http://mtgstudio.uservoice.com/forums/16948-mtg-studio-suggestions/suggestions/1610769-be-able-to-import-settings-from-older-versions-?ref=title
GET LATEST STABLE http://www.mtgstudio.com/download.aspx
Send feature requests and bugs to gaddlord@mtgstudio.com or vote online.
User avatar
gaddlord
MTG Studio Team
MTG Studio Team
 
Posts: 2900
Joined: Thu Dec 18, 2003 12:01 pm
Location: Europe


Return to Bugs (MTG Studio)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron