1.6 Beta Feedback Section

Report a MTG Studio bug you have spotted or ask for help

Moderator: gaddlord

fantastic

Postby kurkpeterman » Sat Jul 19, 2008 9:10 pm

it's working great now! having the eventide cards is great because i want to start preparing decks before the set comes out. great work gaddlord!
kurkpeterman
Sorcerer
Sorcerer
 
Posts: 22
Joined: Mon Mar 17, 2008 9:19 pm

Postby kurkpeterman » Sun Jul 20, 2008 3:12 am

Nobilis of War shows up as {R/W} instead of {R/W}{R/W}{R/W}{R/W}{R/W}
kurkpeterman
Sorcerer
Sorcerer
 
Posts: 22
Joined: Mon Mar 17, 2008 9:19 pm

Postby gaddlord » Sun Jul 20, 2008 6:35 am

I will fix it for the final release. Thanks for reporting.
GET LATEST STABLE http://www.mtgstudio.com/download.aspx
Send feature requests and bugs to gaddlord@mtgstudio.com or vote online.
User avatar
gaddlord
MTG Studio Team
MTG Studio Team
 
Posts: 2948
Joined: Thu Dec 18, 2003 12:01 pm
Location: Europe

Postby Thingil » Sun Jul 20, 2008 11:29 am

There's also a bug for the Card 'Glen Elendra Archmage' The Text is ok, but the Name and the picture is wrong (Glen Elendra pranksters).
Thingil
Registered User
Registered User
 
Posts: 61
Joined: Mon May 05, 2008 12:41 pm
Location: Switzerland

Postby gaddlord » Sun Jul 20, 2008 3:40 pm

There's also a bug for the Card 'Glen Elendra Archmage' The Text is ok, but the Name and the picture is wrong (Glen Elendra pranksters).

Fixed. The card name was changed to the correct one 'Glen Elendra Archmage'.
Thanks for reporting. :wink:
GET LATEST STABLE http://www.mtgstudio.com/download.aspx
Send feature requests and bugs to gaddlord@mtgstudio.com or vote online.
User avatar
gaddlord
MTG Studio Team
MTG Studio Team
 
Posts: 2948
Joined: Thu Dec 18, 2003 12:01 pm
Location: Europe

Postby kurkpeterman » Mon Jul 21, 2008 2:01 am

i noticed that the deck area isn't sorting properly (perhaps using the old method unlike the main/filtered pool).
kurkpeterman
Sorcerer
Sorcerer
 
Posts: 22
Joined: Mon Mar 17, 2008 9:19 pm

Postby gaddlord » Mon Jul 21, 2008 2:12 pm

i noticed that the deck area isn't sorting properly (perhaps using the old method unlike the main/filtered pool).

That is correct. In order sorting for the deck to be correct the CMC column must also be introduced in the deck editor panel which will be done in the next 1.7 version.
GET LATEST STABLE http://www.mtgstudio.com/download.aspx
Send feature requests and bugs to gaddlord@mtgstudio.com or vote online.
User avatar
gaddlord
MTG Studio Team
MTG Studio Team
 
Posts: 2948
Joined: Thu Dec 18, 2003 12:01 pm
Location: Europe

collections

Postby kurkpeterman » Mon Jul 21, 2008 10:59 pm

I really like the collection feature you added. My friends and I play a limited constructed with only Shadowmoor and soon Eventide. I use the collection feature to keep track of how many of each card I have in my set. It would be really cool if the collection had the number that the card is in the set (e.g. Apothecary Inititate - 1/301). Also it'd be nice if I could build cards for a cardpool that is limited to those that are part of my collection. Thanks for letting me beta, I'll keep testing and giving feedback!
kurkpeterman
Sorcerer
Sorcerer
 
Posts: 22
Joined: Mon Mar 17, 2008 9:19 pm

Postby gaddlord » Tue Jul 22, 2008 12:24 am

It would be really cool if the collection had the number that the card is in the set (e.g. Apothecary Inititate - 1/301).

I will do it.
GET LATEST STABLE http://www.mtgstudio.com/download.aspx
Send feature requests and bugs to gaddlord@mtgstudio.com or vote online.
User avatar
gaddlord
MTG Studio Team
MTG Studio Team
 
Posts: 2948
Joined: Thu Dec 18, 2003 12:01 pm
Location: Europe

Postby gaddlord » Wed Jul 23, 2008 4:47 am

The new version 1.6 is uploaded. It has the Collector No column included to Collection. :wink:
GET LATEST STABLE http://www.mtgstudio.com/download.aspx
Send feature requests and bugs to gaddlord@mtgstudio.com or vote online.
User avatar
gaddlord
MTG Studio Team
MTG Studio Team
 
Posts: 2948
Joined: Thu Dec 18, 2003 12:01 pm
Location: Europe

Postby kurkpeterman » Thu Jul 24, 2008 2:09 pm

awesome, thanks :)

I tried filtering the cardpool to shadowmoor block in the new version, but it isn't updating.
kurkpeterman
Sorcerer
Sorcerer
 
Posts: 22
Joined: Mon Mar 17, 2008 9:19 pm

Postby gaddlord » Thu Jul 24, 2008 3:53 pm

A fixed 1.6 version with correct filtering has been uploaded.
GET LATEST STABLE http://www.mtgstudio.com/download.aspx
Send feature requests and bugs to gaddlord@mtgstudio.com or vote online.
User avatar
gaddlord
MTG Studio Team
MTG Studio Team
 
Posts: 2948
Joined: Thu Dec 18, 2003 12:01 pm
Location: Europe

Postby kurkpeterman » Thu Jul 24, 2008 9:06 pm

downloaded and working :)
kurkpeterman
Sorcerer
Sorcerer
 
Posts: 22
Joined: Mon Mar 17, 2008 9:19 pm

Postby Gondulf » Fri Jul 25, 2008 12:53 am

Hi.
I am surprised that nobody has reported that issue before but the sorting of the collection card pool does not seem to work at all, even with the latest 1.6.0.
It doesn't sort the cards by Name, by expansion, by Qty, etc.
Gad, could you look into that please?

Also, we talked about a message that would pop-up when double clicking on a card in the collection panel to warn the user that he's about to remove a card from his collection. I keep removing cards from my collection with mouse clicks that are a little bit too fast. This message is not implemented in 1.6.0.

In addition, I've noticed that when double clicking the navigation arrows in the complete card pool at the top ("go to first page", "previous page", "previous card", etc.), it silently adds the highlighted card to your collection and that keeps messing it up too!

Finally, a collection back-up feature would be useful. Right now I have to copy the mtgstudio.collection file by hand if I want to archive it.

Thanks!
Gondulf
Registered User
Registered User
 
Posts: 39
Joined: Tue Jul 15, 2008 10:43 am
Location: Grenoble, France

Postby gaddlord » Fri Jul 25, 2008 2:12 am

I am surprised that nobody has reported that issue before but the sorting of the collection card pool does not seem to work at all, even with the latest 1.6.0.
It doesn't sort the cards by Name, by expansion, by Qty, etc.

Please download MTG Studio 1.6 again since I uploaded an updated version yestarday at 19:00(GMT+3).

Also, we talked about a message that would pop-up when double clicking on a card in the collection panel to warn the user that he's about to remove a card from his collection. I keep removing cards from my collection with mouse clicks that are a little bit too fast. This message is not implemented in 1.6.0.

Right. It shall be available in the next 1.6.1 version.

In addition, I've noticed that when double clicking the navigation arrows in the complete card pool at the top ("go to first page", "previous page", "previous card", etc.), it silently adds the highlighted card to your collection and that keeps messing it up too!

Please download the latest 1.6 version it has the same version 1.6 but the build number of the exe is 1.6.0.2051.

Finally, a collection back-up feature would be useful. Right now I have to copy the mtgstudio.collection file by hand if I want to archive it.

Do you mean Backup Collection to prompts for a folder where to copy the .collection file?
GET LATEST STABLE http://www.mtgstudio.com/download.aspx
Send feature requests and bugs to gaddlord@mtgstudio.com or vote online.
User avatar
gaddlord
MTG Studio Team
MTG Studio Team
 
Posts: 2948
Joined: Thu Dec 18, 2003 12:01 pm
Location: Europe

PreviousNext

Return to Bugs (MTG Studio)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron