Filtering in the collection

Report a MTG Studio bug you have spotted or ask for help

Moderator: gaddlord

Filtering in the collection

Postby jojonix » Fri Sep 09, 2011 11:57 pm

Hello,

in the portable version i tried to use multible selections, like Edition and colour.
The result was not expected, only one filtering seems to work.
Did I something wrong?
jojonix
Apprentice
 
Posts: 2
Joined: Fri Sep 09, 2011 11:40 pm

Postby Azul » Thu Oct 13, 2011 8:24 pm

Are you filtering via the main card window or are you doing it through the search menu?

It's really easy if you do it through the main card window. Just click color or type, etc at the top of the column and choose your option. If you want to have another filter then just go to the next column and filter by what you want there.
User avatar
Azul
Planeswalker
Planeswalker
 
Posts: 233
Joined: Sat Dec 12, 2009 8:35 pm
Location: Canada


Return to Bugs (MTG Studio)

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 3 guests

cron