Typing capital 'e' in fields

Report a MTG Studio bug you have spotted or ask for help

Moderator: gaddlord

Typing capital 'e' in fields

Postby TheAndrian » Wed Sep 08, 2010 6:52 pm

Hi,

Just noticed a possible bug for typing text from the keyboard into the Group/Notes fields in collection mode. I cannot seem to type capital 'e' - anyone else find this? Using Vista.

Cheers
TheAndrian
Wizard
Wizard
 
Posts: 56
Joined: Wed Oct 07, 2009 11:35 am

Postby gaddlord » Thu Sep 09, 2010 4:37 am

Hello,

this is a bug indeed. Shift+e is used as Export shortkey and prevents you from typing it in the Group/Notes fields.

I will resolve that in 1.8.3. For now Type capital "e" by switching on and off the CAPS lock key.
GET LATEST STABLE http://www.mtgstudio.com/download.aspx
Send feature requests and bugs to gaddlord@mtgstudio.com or vote online.
User avatar
gaddlord
MTG Studio Team
MTG Studio Team
 
Posts: 2942
Joined: Thu Dec 18, 2003 12:01 pm
Location: Europe

Postby gaddlord » Thu Sep 09, 2010 5:15 am

I have fixed in the 1.8.3 beta available at http://www.mtgstudio.com/download/beta/MTG_Studio_1.8.3.Beta.zip

Installation instructions:

1. close MTG Studio
2. Unzip the contents of the archive
3. Copy the 3 updated files over your existing 1.8.2 installation.
GET LATEST STABLE http://www.mtgstudio.com/download.aspx
Send feature requests and bugs to gaddlord@mtgstudio.com or vote online.
User avatar
gaddlord
MTG Studio Team
MTG Studio Team
 
Posts: 2942
Joined: Thu Dec 18, 2003 12:01 pm
Location: Europe

Postby TheAndrian » Thu Sep 09, 2010 3:07 pm

Thanks Gad.
TheAndrian
Wizard
Wizard
 
Posts: 56
Joined: Wed Oct 07, 2009 11:35 am


Return to Bugs (MTG Studio)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests