the studio doesnt work

Suggest improvements and features you'd like to see in MTG Studio while creating and editing my deck...

Moderator: gaddlord

the studio doesnt work

Postby offde11 » Sun Jan 11, 2004 2:13 pm

when i open it it says
message:database is currently in use. please close all open applications which use MTG studio database.

i dont have anything else open. what can i do to make it work?
offde11
 

Found at last

Postby gaddlord » Mon Mar 01, 2004 9:59 am

Hi offde11

I finally found the source for your problem. I the next release it will be fixed. I expect that opening decks from Deck | Open Deck menu works ok.
User avatar
gaddlord
MTG Studio Team
MTG Studio Team
 
Posts: 2945
Joined: Thu Dec 18, 2003 12:01 pm
Location: Europe


Return to Deck Editing Suggestions (MTG Studio)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron